Tinker Bell

Forsiden

2007

onsdag
5 december
Bell har det rigtig godt og trives med de andre. Sephia og hun leger og hygger sig. Indy er som sædvanlig lidt for sig selv og hvæser lidt. Men det har hun også altid gjort efter Sephia, og hende har vi trods alt haft i 2 år nu:)
Man kan sige at det var held i uheld med "R" for nu har vi fået en rigtig god kat der går rigtig godt i spænd med de andre og som er frisk og ikke syg. Set i bakspejlet kan vi godt se at "R" allerede har været meget syg da hun kom til os, for der var slet ikke den energi i hende som der er i Bell.

Tak til Sanne og Børge fordi vi måtte købe denne skønne kat af jer.

lørdag
1 december
Så har vi hentet Tinker Bell. Turen hjem med færge og efterfølgende køretur gik rigtig fint. Vi lukkede Bell ud til de andre ret hurtigt, og efter de havde snuset lidt til transport boksen.
Vi viste Bell hvor hendes foder stod, og hvor katte toilettet er og der har ikke været nogen problemer af nogen art med hende.
Første nat hos os sov hun i sengen hos os sammen med de to andre - tror vi skal have en større seng :)
onsdag
31 oktober
Jeg har dagligt kontakt med Sanne og ser ofte Miss Tinker Bell på webcam. Tak Sanne fordi du gør det muligt for mig at følge katten indtil vi får hende herover.
fredag
19 oktober
Jeg besøger Sanne og Børge fra Dk Himmark og er totalt solgt. Miss Tinker Bell er en dejlig kraftig killing og har en super profil. Jeg må bruge hende i show og avl, så i fremtiden vil jeg være at se på udstillinger sammen med Sanne der gerne vil hjælpe mig.
mandag
20 august
Miss Tinker Bell bliver født som 3 killing af Tantus Merci & IC Fabis True Tuson hos opdrætter Dk Himmark på Als